Re: Inventura přebytek
Ne,ne, špatně jsem se vyjádřila. Při počítání ve skladě v 2006 jsme zjistili, že oproti evidovanému stavu zásob, máme ve skutečnosti o několik kusů zboží víc. Aby jsme je mohli prodávat - musela jsem je dostat do počítačové evidence skladu zásob, tak jsem udělala přijemku i bez faktury. A teď se nám odběratel ozval, že mu právě ten přebytek dlužíme. Kdyby se ozval v roce 2006 - všechno by se dalo opravit - ale teď, po uzávěrce a daních...
Re: Inventura přebytek
Tak se stejně nic neděje,vraťte mu to s letošním datem,on má daně taky hotové a určitě se nejedná a velikou částku,dejte tam dnešní datum,předání zboží a cifru,pak si to odepíšete ,udělejte novou fakturu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
21. 5. 2007 16:56
V 2006 jsme evidovali inventární přebytek. Přijali jsme zboží na sklad, šlo to do našich nákladů.
Teď v 2007 se nám ozval odběratel, že nám zapomněli v roce 2006 zaslat reklamaci na chybějící zboží, které nám pak vyskakovalo jako přebytek.
Co s tím?