Re: Reklamace sedací soupravy
Děkuji za reakci, jenže oni tu reklamaci zamítli. A právě teď nevím co dělat, odvézt si ji.... Slyšela jsem něco, že do půl roku se to dá vrátit z důvodu nespokojenosti, ale bohužel nenašla jsem žádný zákon o tom, tak právě zkouším touhle cestou, jestli s tím nemá někdo větší zkušenosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
23. 5. 2007 11:12
Dobrý den, prosím Vás o radu. V obchodě nábytku Orfa jsem si koupila sedací soupravu, která není používána a i přes to se odhákly pružiny. Sedačku jsem reklamovala, přijel servisní technik a vadu opravil. Po měsíci (ani ne) i přes to, že není používána se stalo totéž na stejném místě, a opět měli poslat servisního technika, ale do toho se vložil technik, který to opravoval předtím a říkal, že to je způsobeno nadměrným používáním a že kvůli takové reklamaci je zbytečné tam jet (cca 40km), a rovnou jí zamítl i přes to, že předtím ji uznal a jasně jsem řekla, že se nepoužívá. S tímhle jsem nesouhlasila, tak navrhl, ať sedačku přivezu na prodejnu. Tak jsem si sehnala auto a lidi, kteří mi s tím pomůžou a dovezla jsem ji. Po týdnu mi volal, že reklamace je neuznaná a že si jí mám co nejdřív odvézt, ať jim tam nezavazí. Já ale s tím nesouhlasím, protože ty pružiny byly vyskočené, ale rozpárané jsem to tam nemohla přivézt. Prosím pomozte mi, co mám dělat, jestli jim můžu naúčtovat dopravné..... Sedačka je stará asi 6 měsíců. Moc děkuji za odpověď.