Re: Provádění srážek-smlouva o úvěru
Dohodu o srážkách ze mzdy musíme bohužel respektovat, pokud byla sepsána před 1.1.2007 - pozdější již nikoli. Provádět srážku ze mzdy musíme, nemusíme tak činit zadarmo. Mám zkušenost, že sepsání náhrady škody, která vzniká pracovností a bankovními poplatky ve výši 50,- Kč za jednu srážku, napravila řadu dlužníků.
Aha,tak to předem děkuji.Smlouva o srážkách byla podepsána 26.11.2006.Takže já na základě tohoto dopisu mu můžu začít srážet?Omlouvám se že se tak hloupě ptám,ale exekuci už jsem měla a tohle je pro mě novinka:-(P.
Dejte si zde hledat Home Credit :-)
Jinak ted mi to prislo taky. Postup :
POslal jsem ji doporuceny dopis, kde je zadam o zaslani overeneho podpisu meho zamestnance na smlouve o uveru. Bez overeneho podpisu nemohu zacit provadet zadne srazky.
Oni ji nemaji a tak maji smulu. Pokud by mi zamestnanec nepodepsal moji dohodu o srazkach tak nemuzu srazet. Zamestnanec by me zazaloval a vyhral by.
Jinak podpis meho zamestnance a podpis na smlouve je ocividne rozdilny. Je to kryti zamestnavatele.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
23. 5. 2007 11:39
Dobrý den,dnes mi přišla poštou žádost o provádění srážek z příjmu u jednoho našeho zaměstnance...Porč se ptám? Zaměstnanec mi nic neřekl a tak nic nesrážím,ale v této smlouvě je i napsáno že on s tímto souhlasil a srážení si zařídí...nezařídil a teď nevím jakou oporu má tento dopis,jestli mu ty srážky provádět mohu nebo ne.Se zaměstnancem budu mluvit nejdříve v pondělí...Děkuji za odpovědi,P.