Re: definice vedoucího pracovníka
>>Dobrý den,
>>
>>zajímala by mě přesná definice vedoucího pracovníka.
>>
>>Děkuji
>
>Já mám svou definici vedoucího pracovníka :
>
>1. je někomu nadřízený,vede někoho a má vždy pravdu
>2. pokud pravdu nemá, pak pro podřízené platí bod 1.
>
>Přeji vám hezdý den a také to, aby Vám odpověděl někdo
>správně a vážně :-) Zuzik
To bylo hezké, Zuziku. Já si myslím, že každý si udělá definici vedoucího pracovníka přesně podle svých potřeb, např. nadřízený, který rozhoduje o přidělení práce jednotlivým podřízeným, je oprávněn kontrolovat provedenou práci, navrhuje finanční ohodnocení apod. Tím chci říct, že oficiální a závazná "přesná" definice vedoucího neexistuje.
>
Re: definice vedoucího pracovníka
Vedoucími zaměstnanci zaměstnavatele se rozumějí zaměstnanci, kteří jsou na jednotlivých stupních řízení zaměstnavatele oprávněni stanovit a ukládat podřízeným zaměstnancům pracovní úkoly, organizovat, řídit a kontrolovat jejich práci a dávat jim k tomu účelu závazné pokyny. Vedoucím zaměstnancem je rovněž vedoucí organizační složky státu.
a ještě tam někde jsou povinnosti vedoucích zaměstnanců, z čehož jde taky odvodit, co mají dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
23. 5. 2007 15:10
Dobrý den,
zajímala by mě přesná definice vedoucího pracovníka.
Děkuji