Re: Dovolená po mateřské nebo před mateř
Zaměstnavatel Vám skutečně nemůže nutit ukončit nemocenskou a vybírat dovolenou. Dovolenou si můžete vybrat po skončení mateřské dovolené, ještě před nástupem na rodičovskou dovolenou. Zatím Vám nárok na dovolenou nevznikl vůbec, protože nemáte odpracováno ani 21 dni (beru to tak, že jste opravdu od začátku roku nemocná). Nárok na dovolenou Vám vlastně vznikne až po mateřské, protože doba mateřské se pro účely dovolené bere jako doba odpracovaná. Ale nárok na řádnou dovolenou Vám bude krácen v důsledku nemoci, takže celých 20 dní mít nebudete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 5. 2007 7:47
Jsem těhotná na nemocenské. Zaměstnavatel po mě chce, abych před nástupem na mateřskou (28 týdnů) vyčerpala dovolenou a pak nastoupila na mateřskou. Myslím si, že mě nemůže nutit ukončit nemocenskou. Přesto se táži, kdybych to tak udělala, může to být pro mě výhodou? Například, jestli mi to může zvýšit průměr pro mateřskou. Mám ale 20 dní dovolené, takže bych se vlastně ošidila skoro o měsíc nemocenské.