Re: Jaký druh prac.poměru ?
PP bych neuzavírala, musíte napsat nějaký úvazek. Při nepravidelnosti dosti problematické. DPČ lepší, možná napsat na delší období, aby byl dodržen průměr 20 hod/týden. A co napsat nejprve DPP na 150 hod. Až budou vyčerpané, pak DPČ?? ZP porušen nebude.
Re: Jaký druh prac.poměru ?
Dobrý nápad, tu DPP už jsem skoro vyčerpali. Ta byla na rozjezd. Taky uvažuji jen o DPČ i s ohledem na dovolenou a hlavně mi vrtá v hlavě ta nepravidelná práce. Děkuji Vám za odpovědi. Zuzik
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 5. 2007 17:20
Ahoj, holky a klucí, potřebuji pár Vašich názorů, abych mohla vybrat tu nejideálnější variantu.
S.r.o. chce zaměstnat pracovníka-řidiče jiné organizace, bude mít pro něj 1-2x měsíčně jízdu ven- nepravidelně. Toho hlavního zaměstnavatele neřešte, to je domluvené.
Chtěla bych od Vás pomoci, jak toto zaměstnání nejlépe pokrýt, aby nebyl ztrátný ani zaměstnanec a ani s.r.o. atd.
Zda DPČ nebo prac.poměr,jak vyřešit tu nepravidelnou prac.dobu, jsem na vážkách. Díky Vám za jakékoliv rady. Zuzik