Re: kontrola z FU na stankový prodej
Váš známý má tu smůlu, že podnikal tak dlouho a vydělal si tak málo. Pak ho čeká /bez možnosti výběru/ to co píše 1234.
Bahamy, Seychelly - s možností výběru by připadaly v úvahu při výdělku o cca 3 řády vyšším.
*** :-))) Mně se předchozí odpověď moc líbila. A pobavila mě - díky :-) Ale vážně by mě zajímala jedna věc: "podle toho, kde bydlí" - čím se řídí místo výkonu trestu? Fakt podle bydliště? A to co nejblíž nebo co nejdál? Jen se ptám - jeden nikdy neví :-))))) ***
ne každé vězení má všechny nápravné skupiny. takže i když třeba na mírově nebo ve valdicích sedí několikanásobní vrazi, najdou se tam i ti, kteří krátili daně, nebo neplatili alimenty:-) pokud je krácení daně v nějakém řetězci od aše po znojmo, může znojmák sedět klidně i na borech, protože to řeší třeba plzeňská kriminálka atd atd....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
30. 5. 2007 9:15
Prosím o radu,co čeká známého za postihy.má vystavený živnost.list,ale nikdy se nezaregistroval na FU,MSSZ,VZP jako OSVČ.Načerno prodává vetnamské zboží,a nyní ho chytla kontrola z FÚ,s ní sepsal protokol,ve smyslu,že má sklad v místě bydliště,tržby dodá(nic nevede) vydělá si cca 30 tisíc měsíčně.Vím,že se tomu budete smát,jak je někdo hloupý,ale můžete mi poradit,co ho tak asi čeká ???? Živnostenský list má asi od r.1992.Děkuji moc