Re: poslední den PP
Jste osobou, za kterou platí "zp" stát již od března, tam to snad zaměstnavatel nahlásil. Sociálka ví, že jste PID. Zaměstnavatel Vám dá Potvrzení o zaměstnání a Vy si jen nezapomeňte požádat v lednu 2008 o proměření daně za rok 2007 (pokud jste měla zdanitelný příjem a nějaké daně sražené).
Myslí se tím, že pokud bude váš nynější zaměstnavatel posledním v tomto roce,nebudete do konce roku jinde zaměstnána, požádáte
tohoto posledního zaměstnavatele do 15.2.2008 o roční zúčtování daně a pravděpodobně vám budou všechny odvedené zálohy vráceny.Když nastoupíte jinam, požádáte u něho.Nynější zaměstnavatel vám dá při ukončení pra.pom. potvrzení o zdanitelných příjmech.
>>>>Prosím o radu!Dnes je poslední den mého PP.Jaké
>>>>dokumenty mi má zaměstnavatel dát?Od 22.3.2007 jsem i
>>>>PID-musím se někde hlásit kvůli zdravotnímu a
>>>>sociálnímu
>>>>pojištění?Děkuji za odpověď a přeji pěkný den!
>>>Jste osobou, za kterou platí "zp" stát již od března,
>>>tam to snad zaměstnavatel nahlásil. Sociálka ví, že
>>>jste PID. Zaměstnavatel Vám dá Potvrzení o zaměstnání
>>>a
>>>Vy si jen nezapomeňte požádat v lednu 2008 o
>>>proměření
>>>daně za rok 2007 (pokud jste měla zdanitelný příjem a
>>>nějaké daně sražené).
>>Koho o to proměření daně mám požádat a co je k tomu
>>potřeba?
>
>Myslí se tím, že pokud bude váš nynější zaměstnavatel
>posledním v tomto roce,nebudete do konce roku jinde
>zaměstnána, požádáte
>tohoto posledního zaměstnavatele do 15.2.2008 o roční
>zúčtování daně a pravděpodobně vám budou všechny
>odvedené zálohy vráceny.Když nastoupíte jinam, požádáte u
>něho.Nynější zaměstnavatel vám dá při ukončení pra.pom.
>potvrzení o zdanitelných příjmech.Děkuji všem za ochotu a přeji pěkný den a úspěchy v práci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
31. 5. 2007 9:31
Prosím o radu!Dnes je poslední den mého PP.Jaké dokumenty mi má zaměstnavatel dát?Od 22.3.2007 jsem i PID-musím se někde hlásit kvůli zdravotnímu a sociálnímu pojištění?Děkuji za odpověď a přeji pěkný den!