Re: Dobropis při změně způsobů vedení sk
Pokud tomu dobře rozumím tak k 31.12.2005 jste správně účtovala 132/504. Tím jste vyřadila ze spotřeby toto zboží a dala jej na sklad. Takže podle mne dobropis už by neměl projít přes nákladové účty. Možná bych zkusila Dobropis -119/-321 a ze skladu
-132/-119.
Re: Dobropis při změně způsobů vedení sk
Možná jste se uklepla v tom zápisu 132/132. Tam by mělo podle mne být -132/-131. tím docílíte toho, že vynulujete 131. Snižíte 132 a o to vám jde a zůstane vám už jen 321 a tu vyrovnáte úhradou dobropisu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
31. 5. 2007 10:55
Ahoj,
potřebuju poradit, v roce 2005 mi při vedení skladu zp. B zbylo zboží na skladě - závěrková operace KS 132/504.
Od 1.1.2006 jsme přešli na vedení skladu zp. A a na toto zboží jsme dostali dobropis.
Já ale nevím, jak to mám při zp. A teď zaúčtovat. Myslím si, že
- 132/321 a výdejka ze skladu -132/504.
Prosím úpčetní o rady. Díky Pavla