Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
31. 5. 2007 11:43
Prosím o zodpovězení následujícího dotazu. Měli jsme zaměstnance, který nastoupil do HPP 3.4.2006 a měl pracovní smlouvu na dobu určitou a to na 1 rok. V listopadu 06 nastoupil výkon trestu, ve kterém je doposud. Pracovní poměr mu skončil tedy ke 3.4.2007. V přehledech na SSZ jsem ho uváděla s omluvenou obsencí v příslušném měsíci - tak mi to bylo řečeno. Je správné, když zaměstnance odhlásím k 3.4.2007? Měl ještě nevybranou dovolenou z roku 2006 - tu jsem proplatila v 4/07. Jak bude prosím vypadat evidenční list za 2007. Uvedu 0++, od 1.1.07-3.4.07, dny budou 0, proškrtnuto 1,2,3,4, a vyměřovací základ - částka proplacené dovolené v dubnu? Nejsem si jistá jak ELDP vyplnit.
Děkuji Jindra