Re: Nárok na dovolenou
Omlouvám se, do 5.3. pracovala bez marodění.Jen vyčerpala 1den D. Zatím marodí a bude asi ještě dlouho. A jen jste mi potvrdili, že to budou pravděpodobně ty 2/12. Jen nemáte odkaz na to jak se počítají ty dvanáctiny. Nevím nemohu to teĎ v papírech najít.
Ne, to není potvrzené. Opakuji - přesný výpočet záleží na tom, dokdy bude marodit. Pokud do konce prac. poměru, budou to 2/12. Pokud ale ne a odpracuje ještě aspoň 13 dní (v tom jsou obsažené i svátky v pracovních dnech, které nepromarodí), pak bude nárok vyšší, pravděpodobně by se vůbec nekrátil a náleželo by jí 7/12.
Ano to vím, že záleží kdy skončí neschopenku a zda ještě neukončí pracovní poměr. Což se asi stane. Ale to sama neví a chce to vědět dopředu. Já se ptám, protože tyto situace řeším velice vyjímečně, a chtěla jsem se ujistit. Ale pokud bude marodit a pak hned ukončí PP a nenastoupí na těcfh oněch 13 dní tak má jen 2/12. A to je asi pravděpodobnější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
31. 5. 2007 20:32
Zaměstnankyně od 6.3.07 marodí. Jak jí mám počítat dovolenou? Na kolik dní bude mít nárok, Když by ukončila pracovní poměr k 1.7.2007? Budu muset nárok pravděpodobně krátit že? A za ten leden a únor dostane normálně 1/12?
Díky