Re: Jak proplácet svátek v době čerpání
Dostane se Vám protichůdných názorů. Ve Mzdové účetní byl názor, s nimž nesouhlasím, že těmto děvčatům není rozvržena pracovní doba na svátek a tudíž není nutná náhrada mzdy za neodpracovaný svátek. Já jsem přesvědčen, že návratem z mimoevidenčního stavu má zaměstnavatel povinnosti jako ke každému jinému zaměstnanci a tudíž náhradu za neodpracovaný svátek proplácím, a dobu čerpání dovolené tak prodlužuji.
Re: Jak proplácet svátek v době čerpání
už zde bylo řešeno a k jednoznačné odpovědi se nedospělo
podívejte se do časopisu Mzdová účetní 7-8/2006 str. 34-35
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
1. 6. 2007 9:40
Navazuji na dotaz: Nárok na ŘD po ukončení PPM. V případě, že zaměstnankyně čerpá po ukončení PPM dovolenou a v průběhu čerpání se vyskytnou stát. svátky,jakým způsobem je mám proplácet, příp. celou situaci řešit. Děkuji za odpověď.