Re: Jak proplácet svátek v době čerpání
Dostane se Vám protichůdných názorů. Ve Mzdové účetní byl názor, s nimž nesouhlasím, že těmto děvčatům není rozvržena pracovní doba na svátek a tudíž není nutná náhrada mzdy za neodpracovaný svátek. Já jsem přesvědčen, že návratem z mimoevidenčního stavu má zaměstnavatel povinnosti jako ke každému jinému zaměstnanci a tudíž náhradu za neodpracovaný svátek proplácím, a dobu čerpání dovolené tak prodlužuji.
Re: Jak proplácet svátek v době čerpání
už zde bylo řešeno a k jednoznačné odpovědi se nedospělo
podívejte se do časopisu Mzdová účetní 7-8/2006 str. 34-35
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
1. 6. 2007 9:40
Navazuji na dotaz: Nárok na ŘD po ukončení PPM. V případě, že zaměstnankyně čerpá po ukončení PPM dovolenou a v průběhu čerpání se vyskytnou stát. svátky,jakým způsobem je mám proplácet, příp. celou situaci řešit. Děkuji za odpověď.