Re: Prům. přepoč. počet zaměstnanců
Mám dobrou zkušenost s tím, že zavolám dotyčnou úřednici či úředníka a domluvím se konkrétně, co chce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
7. 6. 2007 11:56
Dobrý den,
do přiznání k dani z příjmů právnických osob jsem uvedla průměrný přepočtený počet zaměstnanců 25. To byl náš průměrný počet zaměstnanců nepřepočtený podle vyhlášky č. 518/2004 Sb. (vyhláška stanovuje způsob výpočtu průměrného přepočteného počtu zaměstnaců).
Teď mi přišlo od úřadu práce oznámení, že dle údajů správních orgánů poskytnutých úřadu práce přesahujeme průměrný přepočtený počet zaměstnanců a žádají nás o odpověď.
Provedla jsem výpočet průměrného přepočteného počtu zaměstnanců a vyšlo mi 27,44.
Co s tím mám dělat? Nevíte, jestli jsou schopni třeba udělat kontrolu, pokuď jim uvedu, že ten počet nepřesahujeme.
A znamená více než 25 zaměstnanců i třebas 25,1?
Děkuji moc za odpověď.