Re: vyúčtování jízdného - MHD
A jaký máte na stravné doklad do účetnictví? Přece Cestovní příkaz. Tiskopis běžně koupený v papírnictví. Zaměstnanec si tam napíše veškeré náhrady , na které má nárok. Ty , které je třeba doložit , dá jako přílohu např. jízdenku na vlak, účet z hotelu apod. Takže pro mne je účetním dokladem řádně vyplněný, podepsaný a odpovědným pracovníkem schválený Cestovní příkaz včetně příloh (pokud je zákon vyžaduje).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
7. 6. 2007 15:56
Dobrý den,
kolega jezdil na školení autobusem MHD, má měsíční jízdenku. Z čeho mám spočítat náklady na dopravu? Mám počítat počet jízdenek, které by potřeboval, kdyby neměl měsíční jízdenku nebo počítat poměrnou část z měsíční jízdenky?
Děkuji