Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
8. 6. 2007 9:00
jsem zaměstnána abych měla min.mzdu musim mit 180h odpr.smlouvu mam na neurčito a na 8 h. denněale pracuji v krátkém a dlouhém týdnu kdy hodiny navíc nemám jako práci přesčas placenou ted mam nemocenskou a jsem těhotná rizikově nemám podepsanou hmot.odpovědnost minulý rok jsem podepsala pod tlakem že chybělo při inventůře splátkový kalendář dnes se situace opakuje ale já už nechci ze sebe dělat hlupáka ještě mi nedal výplatu mysli m že si vymýšlí a zkouší kdo se chytí tato situace byla na všech jeho pobočkách vím jak nelegálně vede svoje obchody jak se mohu bránit?inentury se nezapisují prý chce vědět stav na krámě jsme velká trafika potraviny drogérie sportka atd nikdy jsem nemohla nahlédnout do výpočtu inventury a ani si zavést příjmový a výdejový sešit abych to sama mohla ohlídat děkuji za odpověd´