Re: Jak zaúčtovat?
Pokud nepodáváte DPPO s daňovým poradcem, tak Vám nezbývá, než to dát do 2007, protože rok 2006 je již po uzávěrce.
Re: Jak zaúčtovat?
Z daňového hlediska je důležité, že to máte ve správném zdaňovacím období ve výnosech (nebo v nákladech s mínusem). Jen by se mohl někdo šťourat v tom, že Vám ke konci roku nemohla sedět inventura pokladny...a vysvětlujte pak, že skutečná inventura v takové společnosti není možná a dělá se jen papírově:). Správně byste to zjistila při inventuře a zaúčtovala nějakou dohadnou položkou, ale chápu, že skutečnost je vždy trochu složitější. Pak snad ještě zkusit se domluvit na FÚ a vyměnit přílohy DPPO s opravenými stavy po tom, co zaúčtujete do roku 2006.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
11. 6. 2007 16:21
Prosím v roce 2006 mám přijatý dobropis. Do konce roku nezaplacený. V letošním roce jsem psala dopis že evidujeme dobropis neuhrazený. Firma mi zaslala kopii že dobropis nám byl zaplacený v hotovosti. Avšak majitel mi tento doklad nedal. Někde ho ztratil. Jak to mám zaúčtovat? Děkuji Z.