Re: Druhá MD
>Dobrý den , můžete mi prosím někdo poradit,
>z HPP jsem nastoupila na rodičovskou a následně
>mateřskou dovolenou. Na MD si přivydělávám u jiného
>zaměstnavatele na zkrácený úvazek ( prac. smlouva na dobu
>neurčitou) a teď jsem těhotná. Jak je to prosím s nástupem
>na "druhou" rodičovskou dovolenou? Je nutné nastoupit
>na novou RD nebo zůstávám stále na původní MD prvního
>dítěte? Děkuji mnohokrát za pomoc
Máte-li splněny podmínky u více zaměstnavatelů, uplatníte nárok na PPM ze všech zaměstnání.
>
>
Re: Druhá MD
N ezapomeňte se nahlásit na státní sociální podpoře, že budete pobírat na druhé dítě mateřskou, nemůžete současně k tomu pobírat na l.dítě rodičovský příspěvek. Až skončí plac.mateřská ( z nemocenského pojištění), požádáte znova o rodič.příspěvek .
( a dále :bude-li mateřská nižší,než rodič.příspěvek máte možnost doložit a požádat o doplatek do výše rodič.příspěvku).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
12. 6. 2007 12:51
Dobrý den , můžete mi prosím někdo poradit,
z HPP jsem nastoupila na rodičovskou a následně mateřskou dovolenou. Na MD si přivydělávám u jiného zaměstnavatele na zkrácený úvazek ( prac. smlouva na dobu neurčitou) a teď jsem těhotná. Jak je to prosím s nástupem na "druhou" rodičovskou dovolenou? Je nutné nastoupit na novou RD nebo zůstávám stále na původní MD prvního dítěte? Děkuji mnohokrát za pomoc