Re: sociální fond
>>psal již tady 18.6 ohledně sociálního fondu ,teď
>>jsem získal celé vydání o zásadách použití
>>prostředků sociálního fondu .A v odkazu 1.3./f se
>>píše ke
>>dni rozhodném pro jeho výplatu neodpracovali v
>>daném
>>rozhodném období alespoň 75 dnů v tomtéž pracovním
>>poměru.Za odpracovaný den se považuje den , v němž
>>zaměstnanec odpracoval převážnou část směny,čerpal
>>dovolenou na zotavenou v rozsahu poloviny své směny a
>>větším
>>,nepracoval proto ,že jeho obvyklý pracovní den
>>připadl svátek. Jak to mám chápat počítá se podle
>>tady
>>toho i svátek ????a jak chápat to slovíčko
>>alespoň
>>tam není stanoveno ,že to musí být 75 dnů nebo
>>se
>> pletu ???
>
>Předpokládám, že se nejedná o obecně závazný právní
>předpis, ale o interní předpis konkrétního poplatníka.
>Pokud si takový předpis budete vydávat sám, tak ho
>napište srozumitelneji.
>
>Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
23. 6. 2007 19:36
psal již tady 18.6 ohledně sociálního fondu ,teď jsem získal celé vydání o zásadách použití prostředků sociálního fondu .A v odkazu 1.3./f se píše ke dni rozhodném pro jeho výplatu neodpracovali v daném rozhodném období alespoň 75 dnů v tomtéž pracovním poměru.Za odpracovaný den se považuje den , v němž zaměstnanec odpracoval převážnou část směny,čerpal dovolenou na zotavenou v rozsahu poloviny své směny a větším ,nepracoval proto ,že jeho obvyklý pracovní den připadl svátek. Jak to mám chápat počítá se podle tady toho i svátek ????a jak chápat to slovíčko alespoň tam není stanoveno ,že to musí být 75 dnů nebo se pletu ???