Re: neschopenka nebo úřad práce?
Pokud však máte PP na dobu určitou, neschopenka vás od jeho ukončení neochrání. To však neznamená, že by jste přišla o dávky nemocenského pojištění. Je-li PP uzavřen na dobu neurčitou, nemůže vám zaměstnavatel dát výpověď s výjimkou § 52 písm. a) a b) ZP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
24. 6. 2007 14:59
Prosím o radu. Jsem těhotná a i přes to, že jsem se se zaměstnavatelem zatím ústně dohodla na prodloužení prac.smlouvy do konce září, mě chce propustit už teď, k 30.6. Termín porodu mám však až v lednu. Prosím o radu, co je výhodnější, jestli se jít registrovat na úřad práce od 1.7. nebo se raději dohodnout s lékařem, aby mi napsal až do mateřské neschopenku. Děkuji za radu.