Re: paragraf
jenomže ze zkušenosti vím, že doktor může napsat ošetřovačku na jednu a tu samou nemoc pouze jedenkrát. Třeba u OČR u dětí by se to strašně "zneužívalo", protože děti marodí vždycky déle než 9 dnů.
Re: paragraf
o tom nevím, že lékař smí oš napsat na jednu nemoc 1x , já mám zase zkušenost, že po dohodě s lékařem takto zaměstnanec překonal měsíc a na přeskáčku s manželkou, vlastně se střídali, což je také možnost, ale v případě paní ne, když ona je ta nemocná, o kterou je nutno pečovat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
24. 6. 2007 17:49
Mám zlomenou ruku,manžel má tzv.paragraf. Je nějaká možnost jak mít víc než 9 dní.??Děkuju