Velmi OT : uzení

  • (neregistrovaný)

    29. 6. 2007 7:18

    Obracím se na Vás, kolegáčci, jestli někdo nevíte jak dlouho a při jaké teplotě se udí tvrdý sýr. Já jen vím, že se strčí do silonky-tu mám.
    V neděli udíme klobáse a chtěli jsem vyzkoušet i sýr.

    A jinak všem přeji hezký začátek prázdnin ! :-)) Zuzik

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 6. 2007 7:32

      Milka (neregistrovaný)

      Re: Velmi OT : uzení
      Sýr dejte raději do dvou silonek, někdy přes jednu silonku proteče. Udí se cca 4 hodiny pomalým kouřem. Nesmíte kouř mít naplno a nebo přímo žár.

    • 2. 7. 2007 21:51

      kojot (neregistrovaný)

      Re: Velmi OT : uzení
      Pošlete vzorky na ochutnání (klobáse i sýr).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).