Re: Personální strava-jidlo ve vlastnim
Měli by jste mít kalkulaci na jednotlivá jídla. Pro zaměstnance sestavte jídelníček a dle kalkulace zjistíte hodnotu spotřebovaných potravin. Tuto částku by měl zaměstnanec uhradit + DPH 19 %. Režijní náklady jdou k tíži zaměstnavatele a zaměstnanec je nehradí.
Re: Personální strava-jidlo ve vlastnim
Měli by jste mít kalkulaci na jednotlivá jídla. Pro zaměstnance sestavte jídelníček a dle kalkulace zjistíte hodnotu spotřebovaných potravin. Tuto částku by měl zaměstnanec uhradit + DPH 19 %. Režijní náklady jdou k tíži zaměstnavatele a zaměstnanec je nehradí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 7. 2007 11:15
Prosím , jak správně zaúčtovat oběd ve vlastní restauraci zaměstnancům?
Jakou výši si může zaměstnavatel uplatnit jako daňově uznatelný náklad?
Jak zaměstnavatel účtuje o tržbě za stravu a v jaké výši?
Jak se projeví toto plnění u zaměstnance?
Prosím o sdělení další důležitých kroků, jak správně účtovat a evidovat dle zákona o dani.
Děkuji
Pavla