Re: nezl. student, brigáda, doklad o stu
Účetní zaměstnavatele Vaší dcery chce potvrzení o studiu z důvodu možného uplatnění slevy na studenta. Dcera nemusí toto potvrzení doložit , ale nebude mít v měsíční mzdě uplatněnou slevu na studenta. Možné pak pak uplatnit v ročním zúčtování - o nic nepřijde.
Upozornění moderátora
Váš příspěvek byl vložen do diskuze několikrát. To opravdu není nutné, diskuze je pak nepřehledná. Pro příště stačí vložit dotaz jen jednou, jinak se vystavujete riziku, že všechny totožné příspěvky budou smazány! Smazala jsem vaše ostatní totožné příspěvky, tento ponechávám.
Re: Upozornění moderátora
Omlouvám se, "zapracoval" počítač, který mi 2 x oznámil jakýsi Virus SCAN atd., tak proto jsem podnikl několik pokusů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 7. 2007 9:41
Nezletilá dcera nastoupila na měsíc na brigádu, účetní jejího zaměstnavatele po ní požaduje potvrzení ze školy, že studuje. Po mně naše personalistka takové potvrzení o studiu dcery k mému daňovému přiznání nepožadovala s poukazenm na to, že je dcera nezletilá. Není to stejný - obdobný případ ? Sehnat o prázdninách někoho ve škole je docela problém - školník potvrzení nevydává...
Děkuji. Váš právník