Re: Nutné - prosím účetní !!!!!!!!!!!!!!
Předpokládám, že účtujete každou ZP na jinou analytiku účtu 336. V tom případě bych pouze interně přeúčtovala částku z jedné ZP na druhou. Na účtu 524 se nic nemění, pokud tedy opět nepoužíváte analyticky rozdělený podle jednotlivých ZP (v praxi se to příliš nevyskytuje).
Upozornění moderátora
Prosím, věnujte větší pozornost nadpisům svých příspěvků. Viz též Pravidla diskuzního fóra, hned první bod zde
http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
Stručná pravidla se vám ostatně zobrazují i při psaní nového příspěvku. Nemáte něco s klávesnicí, konkrétně s klávesou pro vykřičník? V běžné komunikaci stačí jeden vykřičník, vy jich máte v nadpisu daleko víc :-)
Zkrátka - dodržujte prosím obecná pravidla diskuzí na internetu, např. ty výstižné nadpisy. Děkujeme za pochopení.
Re: Upozornění moderátora
Paní Evo, mám dotaz, kam zmizel ten pán s těmi ochrannými nápoji ? Asi mi pěkně vynadal,že jsem mu to sama nenašla ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 7. 2007 14:31
Dobrý den, mám dotaz. V měsíci květnu jsme za našeho zam-ce uhradili ZP na jinou pojišťovnu, než byl přihlášený. V měsíci červnu jsme jim o to buď navýšili nebo ponížili platbu.
Poraďte mi prosím jak to mám zaúčtovat. Stačí kontace.