Re: Poradite co delat pro pohovoru
Najít práci není jen tak, takže nezoufejte! Možná to bude trvat déle, ale nakonec budete Vy ta úspěšná :-) Před každým pohovorem kontaktujte personalistku dané společnosti a vyptejte se na podrobnosti konkurzu...na co se máte zaměřit...zda bude písemný test, nebo ústní pohovor...co máte mít s sebou...vždycky nějaká ta informace navíc pomůže!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
„Jsem Albert a mám rád vlaky“. Míval cestovní kancelář, teď zachraňuje úzkokolejku
OSVČ klesly minimální zálohy i paušální daň. Co když jste platbu zapomněli změnit?
OSVČ na neschopence: Po jejím ukončení čeká podnikatele důležitá povinnost
Když podáte žádost o důchod příliš brzy, řízení se může zastavit
Založení živnosti, první povinnosti i komunikace s úřady. Stát teď nabízí kurz zdarma
Podnikatelé na cestách: Jak se vyhnout předraženým výběrům z bankomatů
20. 7. 2007 9:22
Dobre dopoledne,
prosim o vas nazor. Byla jsem na pohovoru na pozici ucetni - 1.kolo. Bylo mi receno,ze do konce tohoto tydnen (tj. do dneska) se ozvou,jestli jsem se dostala do druheho kola. Zaroven mi ale rekli,ze nejpozdeji dneska musi nekoho vybrat,protoze pak maji celozavodni dovolenu. Zatim se neozvali (z toho usuzuji,ze mam zase smulu) Volali byste do firmy? A na co byste se ptali?