Re: Žádost o rodičovskou dovolenou
nějaký doklad o narozených dětech byste také měla mít, protože rodičovská dovolená je nejvýše jen do 3 let dítěte (nejdéle následující den po 3.narozeninách dítěte by zaměstnankyně měla nastoupit do zaměstnání)
já po zaměstnankyních vždy chci písemně, do kdy žádají o rodič. dovolenou
Re: Žádost o rodičovskou dovolenou
Děkuji za odpovědi, jsem stejného názoru,jen jsem se chtěla ujistit, že by to tak mělo být.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 9. 2007 14:46
Dobrý den všem, prosím o radu ohledně žádostí na RD.před pár dny jsem začala pracovat jako personalistka a seznamovala se spisy zaměstnanců a zjistila, že zaměstnankyně, které jsou na RD nedaly písemnou žádost po ukončení MD. Nejsou ani kopie rodných listů dětí - prý je se zaměsntavatelem ústní dohoda. Je to takto možné nebo musí být písemné žádosti? Pokud ano, mohu to po těchto ženách chtít dodatečně (u některých i po více letech, vzhledem k počtu dětí)? Předem děkuji všem, kdo bude ochotný poslat radu.