OT: Práce mi vůbec nejde od ruky :-(((((

• (neregistrovaný)

7. 9. 2007 9:28

Ahoj všem, můžu si postěžovat sama na sebe? :-)

Mám pracovní krizi, práce mi vůbec nejde od ruky. Jsem líná? Neukázněná? Nebo je to tím ochlazením, zataženou oblohou a deštěm? Nebo jsem ještě vykolejená po dovolených?
    Jako matka dětí školou povinných mívám dovolené jen v červenci a srpnu - i letos jsme s kluky cestovali, bylo to prima. Celé prázdniny se odehrávaly stylem: honem udělat práci - rychle "urvat" pár dní volna a někam vyrazit - po návratu udělat nutná lejstra, dph, mzdy a pak zase pryč. Užili jsme si to, to ano.
    Ale tento týden to se mnou vypadá tak, že tady sedím, tupě zírám do monitoru a chabě předstírám pracovní aktivitu Termíny hoří čím dál víc a klienti volají a mailují a práce neubývá... :-(
    Nemyslím, že bych byla unavená či nevyspalá, nemám ani žádné trápení, které by mě paralyzovalo (díky Bohu!) - ale prostě mi ta práce vůbec nejde a nemůžu se dostat "do tempa". Nepomáhá kafe, čaj, čokoláda, jablko, hudba ani nic jiného.
    Lidičky, pokud jste na tom někdo podobně, napište prosím! Moc by mě potěšilo, kdybych věděla, že v tom nejsem sama.
    A pokud máte někdo návod, jak tuhle divnou náladu překonat a přinutit se k práci, prosím podělte se! Děkuju předem :-)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).