Re: OT
A proč jste to vůbec platila, když jste byla hned nespokojená s kvalitou nových nehtů ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 9. 2007 11:08
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak mám postupovat v tomto případě. Navštívila jsem jeden salon. Nechala jsem si tam udělat nové gelové nehty, které mne stály přes tisíc korun. Vzhledem k tomu, že jsem byla nespokojená s kvalitou nových nehtů a také proto že jsem v tomto salonu byla poprvé, chtěla jsem si nechat vystavit doklad o zaplacení, kdybych potřebovala nové nehty reklamovat. Paní mi doklad nechtěla vystavit. Po 11 dnech mi opravdu nehty nedržely a já byla nucena nechat si nehty opravit v jiném salonu, neboť daná paní nebyla k zastižení, aby je opravila ona.
Můžu žádat o nějakou náhradu peněz nehtařku, která mi nevystavila doklad o zaplacení? Mimochodem jsem si na internetu našla, že na provozování této činosti má postavenou živnost.
Děkuji za odpověď
Lošková