Re: Vystavení přehledu u jednatelů
když je jerdnatel současně zaměstnanec, tak o jeho mzdfě přehled veden je spolu s ostatními zaměstnanci, nemysleli náhodou tohle:
Seznam společníků, členů statutárního orgánu a dozorčí rady od 1.7.2002 za jednotlivé měsíce a přehled kalendářních měsíců, za které společnost neodvedla pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti, které byla povinna odvést - § 37 odst. 1 písm. h) zákona č. 582/1991 Sb., v platném znění, ve znění zákona 263/2002 Sb.
To by mělo logiku :-)
Re: Vystavení přehledu u jednatelů
Naše OSSZ mi na to dala tiskopis, který se jmenuje Seznam společníků a členů statutárního orgánu a dozorčí rady za rok ....
Jednotlivé měsíce se pak označují křížkem.
Můžu mít dotaz já k Vám? Na jakou smlouvu a funkci toho jednatele zaměstnáváte?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
27. 9. 2007 10:23
Dobrý den,jsme s.r.o. a jednatel je zaměstnán i jako zaměstnanec. Při kontrole na OSSZ mi říkali, že by měl být veden i přehled o mzdě, kterou takto jednatel(zaměstnanec) pobírá. Bohužel si nemůžu vybavit, co by mělo být na tom přehledu všechno uvedeno.Stačí hrubá mzda+odvod sociálního pojištění? Mockrát děkuji za radu.