Re: Exekuce
Dobrý den,1.8. vám nejspíš přišel Exekuční příkaz na základě,kterého musíte zaměstnanci provádět srážku ze mzdy.Až po obrdžení Vyrozumění o nabytí právní moci ex.příkazu budete
sražené částky zasílat oprávněnému.Částky na těchto dokumentech se mohou lišit,závázná je vždy ta na rozhodnutí o nabytí právní moci.Zkontrolujte si zda jde o jeden případ nebo je každký jiný.
Dobrý den,1.8. vám nejspíš přišel Exekuční příkaz na základě,kterého musíte zaměstnanci provádět srážku ze mzdy.Až po obrdžení Vyrozumění o nabytí právní moci ex.příkazu budete
sražené částky zasílat oprávněnému.Částky na těchto dokumentech se mohou lišit,závázná je vždy ta na rozhodnutí o nabytí právní moci.Zkontrolujte si zda jde o jeden případ nebo je každký jiný.
Pokud jsou obě nepřednostní, splatíte nejprve tu, co přišla první - exekutorovi o tom napíšete -.
Pokud je ta druhá přednostní , srážíte z první třetiny nepřednostní a ze druhé přednostní.
>>Dobrý den,mám dotaz: Zaměstnanci přišel exekuční
>>příkaz od soudního exekutora,takže mu od 1.8. 07
>>provádíme
>>srážku ze mzdy.Nyní přišel další od toho samého
>>exekutora na jinou částku.Moc se ve srážkách nevyznám
>>a
>>nevím co má přednost, ale mohu provádět obě srážky ze
>>mzdy
>>zaměstnance ( program vypočítá částku sám a je tedy
>>menší, když jsou dvě ) Moc díky za pomoc a radu.
>
>Pokud jsou obě nepřednostní, splatíte nejprve tu, co
>přišla první - exekutorovi o tom napíšete -.
>Pokud je ta druhá přednostní , srážíte z první třetiny
>nepřednostní a ze druhé přednostní.
>
děkuji, ale já nevím která je přenostní, obě jsou na tu samou věc. Zatím mi nepřišlo vyrozumění, takže je možné, že teď to přišel další exekuční příkaz, že jde o první,ale pozměněný ? A jak to mám teď vyřešit, když jsem již zaměstnanci strhla za 08,09 mám napsat exekutorovi, že jsem omylem začala splácet? Nebo k tomu přihlédne, když bude posílat vyrozumění?
>
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
24. 10. 2007 10:19
Dobrý den,mám dotaz: Zaměstnanci přišel exekuční příkaz od soudního exekutora,takže mu od 1.8. 07 provádíme srážku ze mzdy.Nyní přišel další od toho samého exekutora na jinou částku.Moc se ve srážkách nevyznám a nevím co má přednost, ale mohu provádět obě srážky ze mzdy zaměstnance ( program vypočítá částku sám a je tedy menší, když jsou dvě ) Moc díky za pomoc a radu.