Re: Platební kalendář ČEZ
Mně se datum přenáší do dokladu z banky - takže DUZP je pro mě
skutečné datum úhrady.
Pokud by bylo zaplaceno až příští měsíc, tak nelze použít platební kalendář jako daň.doklad. V takovém případě jsem žádala ČEZ o vystavení daň.dokladu o přijaté platbě.
Pěkný den!
Re: Platební kalendář ČEZ
Ano, to by platilo beze zbytku v případě, kdy budete mít stejnou banku jako ČEZ a peníze jim dojdou ve stejný den, jako od vás odejdou. Horší by to bylo, kdybyste platila poslední den v měsíci z vašeho účtu a oni měli jinou banku a přišlo jim to až první den následujícího měsíce. Pak byste musela skutečně postupovat jak píšete a buď DPH podle platebního kalendáře neuplatnit, nebo si požádat ČEZ o vystavění DD k přijaté platbě na ten následující měsíc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
25. 10. 2007 8:32
Dobrý den, mám před sebou platební kalendář firmy ČEZ na odběr energie. Je tam kolonka Splatnost do (např. 15. 9). Ve skutečnosti jsem platbu provedla 10.9. Jaké je datum zdanitelného plnění DPH. Děkuji za odpovědi.