Re: Pokladní doklady
Dobrý den,
zcela nechápu kde je problém. Nosí vám doklady, které dostali od ubytování nebo jimi vyplněné pokladní doklady (výdajové) a k nim přiložené paragony nebo jiné doklady o zaplaceni?
Pokud Vám donesou již vyplněný výdaják, tak doplníte akorát číslo dokladu a datum zaúčtování a všechno to podepíšete.
Re: Pokladní doklady
Tak v tomto opravdu nevím, ale myslím si, že by to žádný problém být neměl... v obchodě přeci také dostanete paragon a žádné číslo na něm není, akorát to předtištěné již na předtisku.
To čílo si tam oni potom doplní při zaúčtování. S tímhle jsem se ještě nesetkal, ale určitě to není náležitost účetního dokladu, kterou musíte konrolovat... já osobně bych si toho ani nevšiml a zaúčtoval, jen jde o to, jestli bych neudělal chybu... ale myslím si že ne...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 10. 2007 13:37
Zaměstnanci mi občas přinesou doklady kde je všechno vyplněné, kromě čísla dokladu - je to hlavně za ubytování. Co s tím?