Re: personalistika
Zkuste publikaci ABECEDA personalisty z nakladatelství ANAG. Jejich literatura je velmi podrobná a spolehlivá. Já používám ABECEDu mzdové účetní a ABECEDu účetnictví pro podnikatele a je to velmi praktické a přehledné. Prohlédněte www.anag.cz, možná tam budou i další publikace k personalistice.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
E-shopy i obce se radují, výdejní boxy nebudou podléhat režimu stavebního zákona
Pronajímatel nechtěl do bytu cizince, pokuta za diskriminaci ale hrozí realitce
„Jsem Albert a mám rád vlaky“. Míval cestovní kancelář, teď zachraňuje úzkokolejku
OSVČ klesly minimální zálohy i paušální daň. Co když jste platbu zapomněli změnit?
OSVČ na neschopence: Po jejím ukončení čeká podnikatele důležitá povinnost
Když podáte žádost o důchod příliš brzy, řízení se může zastavit
6. 11. 2007 18:54
Prosím - poradí zkušená personalistka té začínající, kde získat co nejpřehlednější informace ( nejlépe v příkladech), jak postupovat aby, personální podklady obsahovaly vše co mají a personální oddělení fungovalo bez problémů ačkoliv teprve začínám.
Případně, zda existuje opravdu dobrý kurz k získání těchto znalostí pro činnost v tomto oboru. Byla mi tato práce přičleněna za kolegyni která dlohodobě marodí. prosím O RYCHLOU a co nejlepší radu. Děkuji pomůže vše. I málo.