Nepl.volno -RP a občasný přivýdělek

• (neregistrovaný)

8. 11. 2007 9:16

prosím o sdělení mzd.účetních z jiných OSSZ.Jedná se o to, že naše OSSZ mne dle jejich sdělení z kraje neustále nutí na přehledu pro MO opravovat dny omluvené absence. Jedná se o to, že paní má žádost o neplacené volno do věku 4 let dítěte. Pokud má hlídání chodí na 4 hodinovou výpomoc v pondělí a ve čtvrtek. Nikdy to není pravidelně.ostatní dny čerpá neplacené volno DMD.Na přehledu pro OSSZ v měsíci říjen pokud např. odpracuje 8 dnů v měsíci padne z kalendáře v programu omluvená absence 23 dnů. Na naší OSSZ dle jijech vyšších přikázání musím opravovat ručně přehled na omluvené absence 0. prosím zda máte někdo s takovouto záležitostí zkušennost ozvěte se mi. Já prostě nemohu zadat omluvené abcence 0 jelikož jsem to takto jeden měsíc udělala, nejen , že bude mít tudíž možná nárok do konce roku tímto na celoroční dovolenou což by při odpracovnání 4-8 dnů v měsíci někdy žádný možná nikdy nedosáhla, pouze na alikvotní část za odpracovaných každých 21 dnů.prosím jakou máte zkušennost Vy?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).