Re: Z čeho výpočet MD a nemocenské
po telefonu toho moc nezařídíte, pokud jste se nedohodli na neplac.volnu, potom musíte nastoupit nejdéle den po 3. narozeninách dítěte do práce
pokud se neozvete, nenastoupíte bez omluvy, potom Vám mohou dát výpověď za neomluvenou absenci
odpověď si můžete vyhledat zde v diskuzi - probírá se to tu velmi často
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
19. 11. 2007 13:10
Dobrý den, z čeho se mi bude prosím počítat MD nebo případná nemocenská v případě že: 1. dítě narozeno 10/2002, druhé narozeno 12/2004, nyní jsem v jiném stavu, předpokládaný termín porodu začátkem 07/2008. Pořád i v době trvání rodičovské dovolené jsem vedena-zaměstnána na HPP. Nyní mi končí tříletá rodičovská dovolená z druhým dítětem, volala jsem si do svého zaměstnání o její prodloužení do 4 let věku dítěte, tedy prakticky do té doby, než budu zase nastupovat mi rodičovskou dovolenou neprodlouží, že to prostě nedělá a navíc teď má málo lidí. Co se tedy stane v případě, že mu do práce ve 12/2007 nenastoupím, může mi dát výpověď když jsem těhotná? A z čeho a v jakém případě by se mi počítala nemocenská (pokud bych měla rizikové těhotenství) a z čeho pak MD.
Děkuji
J.