Re: zabavení vozu
Ale leasingovky neodebírají automobil pro neplacení
hned poprvé, ale až po několika měsících neplacení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
29. 11. 2007 17:45
Dobrý den, možná mám dotaz spíše více právního charakteru. Ale i tak bych Vás chtěla požádat o radu. Jsem účetní a začala jsem v polovině minulého měsíce pracovat pro nově vznikající stavební firmu a.s. Sepsali jsme spolu smlouvu o spolupráci (ale víceméně je na HPP). Soukromně mám vlastní automobil na leasing a to od začátku roku, které jsem splácela vždy včas. Nynejší společnost mi však nezaplatila ve výplatním termínu - což bylo 10. dne (ani ostatním zaměstnancům). Již tehdy jsem upozorňovala, že potřebuji zaplatit alespoň leasing, abych o auto nepřišla. Slibů bylo mnoho - každý den...peníze budou druhý den a nic a to až do dnešního dne. Nicméně - minulý víkend mi přišli auto odebrat anyní je částka k zaplacení mnohem vyšší a stále jsem nedostala zaplaceno. Zaměstnavatel o tom ví a dokonce mi bylo přislíbeno, že vzniklou škodu uhradí. Nicméně opět asi jen slib. Tuto situaci jsem si nezpůsobila vlastní vinou a tak bych se chtěla zeptat - jeli možno nějak dohnat zaměstnavatele k úhradě těchto vzniklých problémů...dny plynou a vystavuje mne touto platební neschopností dokonce tomu, že budu muset doplatit zbytkovou cenu vozu okamžitě a to je 400 tis. Opravdu si to musím nechat líbit - poraďte mi prosím jak mohu toto vyřešit. Děkuji za jakoukoliv radu