Re: zabavení vozu
Ale leasingovky neodebírají automobil pro neplacení
hned poprvé, ale až po několika měsících neplacení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
29. 11. 2007 17:45
Dobrý den, možná mám dotaz spíše více právního charakteru. Ale i tak bych Vás chtěla požádat o radu. Jsem účetní a začala jsem v polovině minulého měsíce pracovat pro nově vznikající stavební firmu a.s. Sepsali jsme spolu smlouvu o spolupráci (ale víceméně je na HPP). Soukromně mám vlastní automobil na leasing a to od začátku roku, které jsem splácela vždy včas. Nynejší společnost mi však nezaplatila ve výplatním termínu - což bylo 10. dne (ani ostatním zaměstnancům). Již tehdy jsem upozorňovala, že potřebuji zaplatit alespoň leasing, abych o auto nepřišla. Slibů bylo mnoho - každý den...peníze budou druhý den a nic a to až do dnešního dne. Nicméně - minulý víkend mi přišli auto odebrat anyní je částka k zaplacení mnohem vyšší a stále jsem nedostala zaplaceno. Zaměstnavatel o tom ví a dokonce mi bylo přislíbeno, že vzniklou škodu uhradí. Nicméně opět asi jen slib. Tuto situaci jsem si nezpůsobila vlastní vinou a tak bych se chtěla zeptat - jeli možno nějak dohnat zaměstnavatele k úhradě těchto vzniklých problémů...dny plynou a vystavuje mne touto platební neschopností dokonce tomu, že budu muset doplatit zbytkovou cenu vozu okamžitě a to je 400 tis. Opravdu si to musím nechat líbit - poraďte mi prosím jak mohu toto vyřešit. Děkuji za jakoukoliv radu