Re: Trvalé bydliště!
Já v tom nevidím nějaký podstatný problém. Trvalé bydliště je pouze administrativní údaj a jediný poplatek, který z něho vyplývá je poplatek za odpad, ale ten platíte sama za sebe. Takže ať rodiče nahlásí na družstvu snížení o jednu osobu a je vymalováno.
Re: Trvalé bydliště!
Já v tom nevidím nějaký podstatný problém. Trvalé bydliště je pouze administrativní údaj a jediný poplatek, který z něho vyplývá je poplatek za odpad, ale ten platíte sama za sebe. Takže ať rodiče nahlásí na družstvu snížení o jednu osobu a je vymalováno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
3. 12. 2007 16:50
Dobrý den, prosím o radu.
Moji rodiče bydlí v družstevním bytě kde jsem doposud žila s nimi.
Nyní jsem se odstěhovala do podnájmu, ale rodiče na mojí osobu platí dál nájemné a všechny poplatky, které já platím i v onom podnájmu. Ráda bych je od těchto poplatků za mě osvobodila, ale také bych si u nich ráda nechala trvalé bydliště,přeci ho nebudu měnit kvůli relativně krátkodobému podnájmu. Je nějaká možnost jak toho dosáhnout, stačilo by napsat na družstvo čestné prohlášení, s tím aby rodiče nemuseli platit ale mě zůstalo trvalé bydliště?
Děkuji!