Re: Pracovní úraz
Dobrý den, pokud je mi známo, tak záznam o úrazu je nutné zaslat na příslušnou zdravotní pojišťovnu a úřad BOZP- do 8dnů od prac.úrazu, po ukončení nemocenské jej zašlete také na Kooperativu spolu s potvrzením o ušlém výdělku a hlášení škodní události.Martina
Re: Pracovní úraz
BOZP - to je Inspektorát práce. Záznam o úrazu (tak se ten formulář jmenuje) posíláte na ZP, Insp.práce, kopii poškozenému
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
11. 12. 2007 10:17
Dobrý den.Jsme velká organizace a máme za sebou první pracovní úraz. Technik nám dodal Posudek o bolestném,ve formuláři Kooperativy, kde jsou vyčísleny datumy,i jak dotačný v průběhu listopadu marodil (mám neschopenku ) a Záznam o úrazu.Do PC jsem se zadala prac. úraz a samo se mi zobrazilo pole Náhrada za ztrátu výdělku,kde se i sama vypočítala částka. Bohužel vůbec nevím co dělat dál. Co dělat s posudkem o bolestném a Záznamu o úrazu. Neměla bych Vše poslat v kopii na kooperativu s vyplněným formulářem Náhrada ztráty na výdělku, kde bude vyčíslena částka - která se mi dle průměru vypočítala ve mzdách v PC a na jehož základě nám kooperativa tuto částku zaplatí zpět? Moc děkuji za odpovědi a rady.