Re: Pracovní úraz
Dobrý den, pokud je mi známo, tak záznam o úrazu je nutné zaslat na příslušnou zdravotní pojišťovnu a úřad BOZP- do 8dnů od prac.úrazu, po ukončení nemocenské jej zašlete také na Kooperativu spolu s potvrzením o ušlém výdělku a hlášení škodní události.Martina
Re: Pracovní úraz
BOZP - to je Inspektorát práce. Záznam o úrazu (tak se ten formulář jmenuje) posíláte na ZP, Insp.práce, kopii poškozenému
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
Změna hlášení má háček. Všechny formuláře pojišťovnám se podávají dál postaru
Květnové svátky posunou výplaty důchodů
Připravovaná novela stavebního zákona: Znovu a lépe?
Perličky z diskuze účetních k JMHZ
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
11. 12. 2007 10:17
Dobrý den.Jsme velká organizace a máme za sebou první pracovní úraz. Technik nám dodal Posudek o bolestném,ve formuláři Kooperativy, kde jsou vyčísleny datumy,i jak dotačný v průběhu listopadu marodil (mám neschopenku ) a Záznam o úrazu.Do PC jsem se zadala prac. úraz a samo se mi zobrazilo pole Náhrada za ztrátu výdělku,kde se i sama vypočítala částka. Bohužel vůbec nevím co dělat dál. Co dělat s posudkem o bolestném a Záznamu o úrazu. Neměla bych Vše poslat v kopii na kooperativu s vyplněným formulářem Náhrada ztráty na výdělku, kde bude vyčíslena částka - která se mi dle průměru vypočítala ve mzdách v PC a na jehož základě nám kooperativa tuto částku zaplatí zpět? Moc děkuji za odpovědi a rady.