Re: DPČ,DPP,HPP
Pokud ta předávající firma je alespoň trochu fér, tak se má s Vámi dohodnout i na tom, že převezmete zaměstnankyně za stejných podmínek, jak měla ona, a je to ze dne na den, bez odstupného, ale zase na trvalý pracovní poměr. S jakoukoliv dohodou mimo pracovní poměr by neměly souhlasit ani ty zaměstnankyně. A to už taky bude záležet na Vašem přístupu k nim. Já bych to řešila zkušební dobou a upřesněním podmínek, zdraví Jindra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
Změna hlášení má háček. Všechny formuláře pojišťovnám se podávají dál postaru
Květnové svátky posunou výplaty důchodů
14. 12. 2007 14:05
Dobry den,potrebuji poradit od 1.1.08 prebiram zakazku a firma ma 4 uklizecky některé mají smlouvy na dobu určitou a jedna na dobu neurčitou.Od 1.1. budou prechazet k me firme a ja jim napred chci udelat DPP abych se presvedcila jak budou u mně pracovat a posleze jim dat DPČ.Smlouvy ktere maji se stavajici firmou musi k 31,12.ukoncit,že? a co s pani ktera ma smlouvu na dobu neurčitou?tam by ji musela firma dat odstupne,je mozne ze pani smlouvu rozvaze sama a prejde ke mne?nebo jak to mam vyresit?...jde o firmu ktera si semnou dohodla ze jim budu provadet uklidove sluzby a svoje uklizecky tim padem maji prejit ke mne. Moc děkuji za radu....Zina