Re: Mzda za čas strávený na cestě
Ano, v podstatě máte pravdu. Zaměstnavatel vás může opravu takto "šikovně" vysílat na pracovní cestu. Do práce (nebo pro náhradu) se opravdu počítá jenom čas práce nebo přemisťování v čase bežného pracovního výkonu. Pokud nejste řidič z povolání, tak řízení není výkon práce!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 1. 2008 19:03
Potřeboval bych si ujasnit jak je to se mzdou na cestě. Našel jsem několik diskuzí, ale ze žádné mi to není zcela jasné.
Konkrétní příklad: Jako THP pracovník musím jezdit po celé ČR a SR. Pro výkon mé práce je nutné, abych se během dne přemístoval po úřadech, různých staveništích a rovněž navštěvoval vlastníky nemovitostí. K tomuto musím řídit služební vozidlo.
Rovněž musím jezdit na kontrolní dny,které třeba začínají ve 14 hodin a končí v 15 hodin. Další dvě hodiny po ukončení kontrolního dne řídím služební vozidlo. Běžná pracovní doba je 7-15,00 hod.
Podepsal jsem, že souhlasím s vysíláním na služební cesty, ale nepodepsal jsem, že to budu dělat zadarmo.
Zaměstnavatel mi tvrdí, že před 7 a po 15 hodině to není výkon práce.
Je-li opravdu takovýto výklad zákona, tak by mohl zaměstnavatel teoreticky chtít, abych každý den ráno vyjel ve 4,00 a byl na místě kde mám vyřizovat v 7,00 a zpět vyjel až v 15,00 a domů dorazil třeba v 19,00. Firmě bych věnoval 15 hodin života denně (prací a řízením vozu), zaplaceno dostal 7,5 hodin a až by mě udřel, tak mě vyhodí. Opravdu je ten zákon tak hloupý?