Re: Výpověď dohodou
Myslel jsem- pracovat do 31.3. a moci odejít až 1.4.Děkuji za rady.Moc jste mi pomohli.Zaměstnavateli už jsem napsal pís.vyjádření.Nechci u něho být ani o minutu déle než bude nutné.Jen dodám,že z jeho strany jde o čistou mstu.Nemá pro lidi práci,v posl.době chodíme o 2 i 3 hod.z odpol.směn dříve domů,jelikož není,co dělat...Ještě jedou všem dík!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
7. 1. 2008 16:00
Dal jsem výpověď dohodou k 31.12.2007.Zaměstnavatel ústně souhlasil.Pak do toho začala brebtat mistrová,která mi hlavním důvodem mého odchodu(po 12 letech).Zaměstnavatel otočil,že mě nepustí,že tam musím být do konce ledna 2008.Domů mi přišel doporuč.dopis : s Vaší výpovědí nesouhlasíme,navrhujeme datum ukončení 31.1.2008,pokud s návrhem nesouhlasíte,podejte si jinou řádnou výpověď...
Je mi jasné,že další výpovědí bych si jen prodloužil nutnost pracovat pro tuto fa(mohl bych odejít až v dubnu že !).Chci se zeptat,musím písemně odpovídat zaměstnavateli něco v tom smyslu : Ano s termínem 31.1.2008 souhlasím,nebo se má za to,že když neodporuji tak souhlasím