Re: Společné zdanění manželů rok 2007
Pokud už manžel měl uděláno vyúčtování od svého zaměstnavatele, nelze to měnit - pokud mu totiž vznikl přeplatek tak mu byl určitě vyplacen.
To že se budete letos rozvádět nemá vliv na společné zdanění manželů za minulý rok. Můžete si jej podat - dáváte údaje z roku 2007
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
7. 1. 2008 21:51
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. S manželem si chceme udělat společné zdanění manželů, v roce 2007 jsem žili spolu, máme jedno dítě...... letos v roce 2008 budeme podávat žádost o rozvod. Je tam termín do konce března na podání ? To znamená, že se nesmíme do konce března rozvést ? Nebo lze podat daňové přiznání dříve ?
A mám ještě jeden dotaz. V roce 2007 bylo provedeno roční zúčtování zaměstnanci za rok 2006, lze si zpětně podat společné zdanění manželů za rok 2006 i když manžel mě uděláno roční zúčtování v zaměstnání ?
Děkuji