Re: Periodická prohlídka při nástupu
Periodická je až v průběhu zaměstnání a záleží na tom, jak je máte u jednotlivých profesí určeny.
Vstupní prohlídka si myslím není přikázaná, ale ve vlastním zájmu byste měli vědět, zda zaměstnanec je po zdravotní stránce schopen danou práci vykonávat.
spíš jsem se chtěla zeptat - špatně jsem se předtím vyjádřila - zda periodickou prohlídku počítat od vstupu do zaměstnání, resp. od data vstupní prohlídky. Problém je ten, že jsem nastoupila do nového zaměstnání a je tu jaksi chaos, někteří mají periodickou, jiní ne a už měli být, jiní nastoupili k 1.1.08, tak jestli se můžu chytit té vstupní prohlídky...díky moc
Ano, od data vstupní prohlídky. Máte-li třeba stanovenou 2letou periodicitu, do dvou let od vstupní byste měla absolvovat pravidelnou prevenčku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
15. 1. 2008 8:14
Dobrý den,
musí se provést periodická prohlídka při nástupu do zaměstnání nebo až dle věku za odpovídající dobu??
Díky předem...
Lulu