Re: Roční zúčtování-dohody
Vám asi nejde o roční zúčtování (co se dělá zaměstnancům), ale o přehled sražených a odelsaných daní, co se posílá na FÚ, že? Tuto daň zahrnete k ostatním zálohovým daním, protože šlo o zálohovou daň (předpokládám, že neměl podepsané prohlášení, takže daň je nejméně 20% a mimochodem - tento zaměstnanec je povinen podat přiznání). Tato zálohová daň má být odvedena stejně jako všechny ostatní zálohové daně - do 20. dne v měsíci (tzn. např. z mezd zúčtovaných v listopadu - odvod do 20.12.).
Re: Roční zúčtování-dohody
Jde mi o roční zúčtování a nevěděla jsem na který formulář tuto zál.daň za rok 2007 vyplnit,když jde o dohodu o PP.Ano,srážela jsem mu 20%,prohlášení nepodepsal,je to Slovák tak jak to bude s podáním přizání.Slyšela jsem,že nic on podávat nemusí.D.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
16. 1. 2008 21:11
Dobrý večer,potřebuji poradit ve věci ročního zúčtování.Máme ve firmě jednu dohodu o provedení práce do 5000,-Kč,tam mi to je jasné,ale potom je ještě stejná dohoda,ale z ní se odvádí zálohová daň,protože je nad 5ééé,-/měsíc.Do kterého formuláře udělám pro tuto zál.daň z dohody roční vyúčtování a ke kerému datu?Děkuji.Dana