Roční zúčtování daně -prosím o radu

• (neregistrovaný)

17. 1. 2008 13:58

Od 22.3.07 jsem v PID.V r.07 od 1.1.do 21.3. v prac.neschopnosti.Poté jsem se vrátila zpět do práce a zároveň jsem dostala výpověď pro nadbytečnost.Pracovala jsem od 22.3. do 31.5.07 v malé organizaci.Od té doby jsem doma.Nyní budu zřejmě muset podat roční zúčtování daně.Kdo ho provede a co k tomu budu potřebovat za papíry?Mám nárok na nějaké snížení daně vzhledem k PID a co je potřeba doložit?Děkuji mnohokrát za ochotu a přeji hezký den.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 1. 2008 14:03

Lidi (neregistrovaný)

Re: Roční zúčtování daně -prosím o radu
      O roční zúčtování požádejte na tiskopisu Prohlášení poplatníka (růžový papír) do 15.2.2008. Máte nárok na slevu na poplatníka a na PID. Je potřeba doložit ze sociálky potvrzení že pobíráte PID a vaše prohlášení že od 1.6.2007 jste nikde nepracovala a neměla žádné jiné příjmy.

• 17. 1. 2008 14:04

L (neregistrovaný)

O roční zúčtování požádejte na tiskopisu Prohlášení poplatníka (růžový papír) do 15.2.2008. Máte nárok na slevu na poplatníka a na PID. Je potřeba doložit ze sociálky potvrzení že pobíráte PID a vaše prohlášení že od 1.6.2007 jste nikde nepracovala a neměla žádné jiné příjmy.

• 17. 1. 2008 14:05

vera (neregistrovaný)

nejlépe budete mít, když si vyúčtování daně podáte sama na FÚ
      budete potřebovat potvrzení o výši přímu ze zaměstnání, pro uplatnění slevy jako PID-doklad z ČSSZ

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).