Re: Roční zúčtování daně -prosím o radu
O roční zúčtování požádejte na tiskopisu Prohlášení poplatníka (růžový papír) do 15.2.2008. Máte nárok na slevu na poplatníka a na PID. Je potřeba doložit ze sociálky potvrzení že pobíráte PID a vaše prohlášení že od 1.6.2007 jste nikde nepracovala a neměla žádné jiné příjmy.
O roční zúčtování požádejte na tiskopisu Prohlášení poplatníka (růžový papír) do 15.2.2008. Máte nárok na slevu na poplatníka a na PID. Je potřeba doložit ze sociálky potvrzení že pobíráte PID a vaše prohlášení že od 1.6.2007 jste nikde nepracovala a neměla žádné jiné příjmy.
nejlépe budete mít, když si vyúčtování daně podáte sama na FÚ
budete potřebovat potvrzení o výši přímu ze zaměstnání, pro uplatnění slevy jako PID-doklad z ČSSZ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
17. 1. 2008 13:58
Od 22.3.07 jsem v PID.V r.07 od 1.1.do 21.3. v prac.neschopnosti.Poté jsem se vrátila zpět do práce a zároveň jsem dostala výpověď pro nadbytečnost.Pracovala jsem od 22.3. do 31.5.07 v malé organizaci.Od té doby jsem doma.Nyní budu zřejmě muset podat roční zúčtování daně.Kdo ho provede a co k tomu budu potřebovat za papíry?Mám nárok na nějaké snížení daně vzhledem k PID a co je potřeba doložit?Děkuji mnohokrát za ochotu a přeji hezký den.