Re: práce v noci
to nemáme. Jen ta kuchařka chodí kvůli autobusu do práce o 15 minut dřív a končí o 15 minut dřív. Vím dá se upravit aby psala od 6 hodin, ale zajímá mě to i pro jiné případy a to práce přesčas u kombajnistů v létě kdy chodí na 5 do práce. Našla jsem jen že musí v noci odpracovat alespoň 3 hodiny. Tak nevím jestli i za tu hodinu je nárok když 3 hodiny nikdy neodpracují...
Re: práce v noci
§ 94 + § 116
pokud pracují pravidelně v noci (alespoň 3 hodiny, potom musí přinést od Vašeho závodního lékaře potvrzení, že mohou v noci pracovat)
pokud nařídíte (povolíte) práci od 5,45 hod., potom budete platit 0,25 hod. nočního příplatku
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
17. 1. 2008 14:01
Je pravda že příplatek za práci v noci náleží i za zlomky hodin? Např. kuchařka chodí na 5:45 do práce. Musím i jí tedy dávat za těch 15´denně příplatek? Včera jsem byla na školení,ale dnes sem si všimla že jsem si nezapsala § podle kterého se to určuje...a v zákoníku jsem nenašla nic o zlomkách hodin. Můžete mi někdo poradit. Děkuji