Re: zvyseni alimentu
Já pobírám na 22 letou dceru, která studuje VŠ 700 Kč/měsíc. Dříve to bylo 1000 Kč, zažádala jsem o zvýšení a snížili mě na nynějších 700 Kč. Můj plat činí cca 10000,- Kč čitého měsíčně.Pobírám přídavek na dítě 698 Kč a 119 Kč sociál.přípl. To píši jen pro zajímavost. I z toho se dá vyžít. Na tyto peníze jsme dvě + pes. Večer si přivydělávám úklidem (cca 2000 Kč)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
17. 1. 2008 18:40
dobry den prosim o radu.Jsem sama se 17letym synem-studuje 2.rokem,posledni uprava byla pred 2roky,mam pouze 5400kc prijem-zkraceny uvazek,alimenty nyni jsou2300 dale mam det.pridavky a soc.davky celkem 3100kc tedy vsechny prijmy pro oba jsou 10300kc.Otec syna jiz nema dalsi vyz.povinnost je znovu zenaty,zena ma cast.inv.duchod cca 6000 od cisty plat cca 15000,se synem se nestyka a nikdy mu nic nedal, bude to posledni zadost o zvyseni o kolik kc bych mela zazadat,abych uspela.moc dekuji